Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Τα κεντρικά γραφεία, ο μοντέρνος εκθεσιακός χώρος, οι αποθήκες και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ΒΙΟΜΕΣ, όλα ιδιόκτητα, βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή των Μεσογείων, κοντά στην Αθήνα.

Τμήμα παραγωγής πλαστικών προϊόντων

Σε στεγασμένους χώρους 8.000 τ.μ. η εταιρεία έχει εγκαταστήσει μεγάλο αριθμό μηχανών έγχυσης, Γερμανικής προέλευσης, οι οποίες υποστηρίζονται από τον απαραίτητο σύγχρονο βοηθητικό εξοπλισμό καθώς και με κεντρική μονάδα μεταφοράς και τροφοδοσίας για όλα τα υλικά. Επίσης υπάρχουν τα απαραίτητα μηχανήματα για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση ως πρώτων υλών όλων των προϊόντων που δεν πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας για να προωθηθούν στην αγορά.

Τμήμα μηχανουργικών κατεργασιών

Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής καλουπιών, όπου τόσο η κατασκευή όσο και οποιαδήποτε απαραίτητη συντήρηση πραγματοποιούνται όχι μόνο για τη δική της χρήση αλλά και για τρίτους. Εξοπλισμένη με σύγχρονα CNC κέντρα κατεργασίας από 3 έως 5 αξόνων, τόρνους CNC και άλλα συμβατικά και βοηθητικά μηχανήματα, η ΒΙΟΜΕΣ μπορεί  να παράγει μήτρες και να κατεργάζεται μέταλλα χωρίς περιορισμό βάρους ή διαστάσεων. Πρόκειται για μία από τις πιο άρτια εξοπλισμένες και σύγχρονες μονάδες μηχανουργικών κατεργασιών στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο