Με λίγα λόγια

Με λίγα λόγια

in_brief_1a.jpg
in_brief_2.jpg
 

Με έτος ίδρυσης το 1982 η ΒΙΟΜΕΣ για σχεδόν 40 χρόνια δημιουργεί, παράγει και εμπορεύεται πλαστικά είδη για το σπίτι και τον κήπο. Στη μακρόχρονη ιστορία της έχει πετύχει μέσω συνεχών επενδύσεων σε εγκαταστάσεις , μηχανολογικό εξοπλισμό και έμψυχο υλικό να έχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και να αποκτήσει σημαντική διεθνή παρουσία.

Ευρωπαϊκής προέλευσης, σύγχρονες και αποδοτικές μηχανές έκχυσης και ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο υποστηρίζουν την προσπάθεια της εταιρίας να παρέχει εξαιρετικά προϊόντα, λειτουργικά, υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Εκτός όμως από την συνεχή προσπάθειά για νέα προϊόντα η εταιρία διακρίνεται για την ευελιξία της και την αφοσίωση στην υποστήριξη του πελάτη καθώς και τον σεβασμό στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Στα πλαίσια αυτά η ΒΙΟΜΕΣ έχει ενσωματώσει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης στις επιχειρηματικές λειτουργίες και στρατηγικές της αναγνωρίζοντας ότι έτσι θα εξασφαλιστεί η ανάπτυξη και η πρόοδος της αλλά και η εναρμόνιση της με τον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο στον οποίο ζούμε.

 

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο