Παραγωγή πλαστικών

Παραγωγή πλαστικών

Το υπερσύγχρονο τμήμα παραγωγής πλαστικών της εταιρίας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανές έκχυσης πλαστικών με  κλειστική δύναμη από 50 μέχρι 1000 τόνους καθώς και με τα απαραίτητα βοηθητικά μηχανήματα και εργαλεία.   

Με τον εξοπλισμό αυτό και εκμεταλλευόμενοι την μακρόχρονη εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας μπορούμε να παράξουμε οποιοδήποτε πλαστικό προϊόν-εξάρτημα βάση των αναγκών οποιουδήποτε πελάτη. Είτε αφορά προϊόντα των οποίων τον σχεδιασμό και υλοποίηση έχει ήδη αναλάβει η εταιρία μας είτε σε ήδη υπάρχοντα προϊόντα-μήτρες.

Τέλος, αναλαμβάνουμε εφ’ όσον απαιτείτε και τη προμήθεια των απαραίτητων για την παραγωγή πρώτων υλών καθώς και την συντήρηση των μητρών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυπηρέτησης στον τομέα της εξειδίκευσής μας.

 

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο