Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας

Για την εταιρία μας οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που αποτελούν την κινητήρια δύναμή της και χωρίς την συμβολή τους δεν θα καταφέρναμε να προοδεύσουμε, να εξελιχθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Η επιτυχία μας βασίζεται στην αφοσίωση, στη εργατικότητα, στην δημιουργικότητα και στην τεχνογνωσία των ανθρώπων μας και αναγνωρίζουμε ότι και η μελλοντική μας ανάπτυξη στηρίζεται και εξαρτάται άμεσα από αυτούς.

 

Εκπαίδευση και ανάπτυξη

Ενθαρρύνουμε την εξέλιξη των ανθρώπων. Επιθυμία μας είναι να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους. Επενδύουμε σε αυτούς, δίνουμε ευκαιρίες και εστιάζουμε στη συνεχή εκπαίδευση έτσι ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι.

 

Αξιολόγηση εργαζομένων

Αποσκοπώντας στη συνεχή εξέλιξη και στη μέγιστη αξιοποίηση των ικανοτήτων των ανθρώπων μας εφαρμόζουμε σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης τους που στηρίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια. 

 

Εκδηλώσεις για τους ανθρώπους μας

Η εσωτερική επικοινωνία αποτελεί για μας σημαντική προτεραιότητα. Ο υψηλός βαθμός συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων, η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ αυτών και η δυνατότητα  επικοινωνίας όλων με την Διεύθυνση της εταιρίας για θέματα που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό είναι προτεραιότητά μας.

Κοπή πίτας

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε την πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας για να βρεθούμε όλοι μαζί και να διασκεδάσουμε.

 

Ευκαιρίες καριέρας

Αναζητούμε πάντα εργατικούς και δημιουργικούς ανθρώπους με ακεραιότητα, αξίες, επαγγελματισμό και συνέπεια. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στην εταιρία μας :

Ευκαιρίες απασχόλησης
Στείλτε μας το βιογραφικό σας

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο