Κοινωνικές δράσεις

Κοινωνικές δράσεις

Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και την επιθυμία για προσφορά η εταιρία μας δεσμεύεται εδώ και χρόνια στη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Αναπτύσσουμε λοιπόν κοινωνικές δράσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται :

Χορηγίες και δωρεές προϊόντων σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα που έχουν ζητήσει τη συνδρομή μας.  Ανταποκρινόμαστε σε αιτήματα για δωρεές προϊόντων μας από ιδρύματα ή οργανώσεις στα πλαίσια της υποστήριξης και κάλυψης των σχετικών αναγκών τους.

Οικονομική υποστήριξη σε ιδρύματα που πραγματοποιούν σημαντικό έργο για τα παιδιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε το  Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και τους Εθελοντικούς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς «η Κιβωτός του Κόσμου» και «το  Χαμόγελο του Παιδιού».

Χορηγίες στα πλαίσια της συνεργασίας της εταιρίας μας με Φορείς, Οργανισμούς και Υπηρεσίες που προστατεύουν το περιβάλλον, την ανθρώπινη ζωή και περιουσία. Ενδεικτικά αναφέρουμε την χορηγία  αεροσυμπιεστή αναπνεύσιμου αέρα τύπου με εναλλακτική και ταυτόχρονη πλήρωση φιαλών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου.

Προσπαθούμε κάθε χρόνο να αναλαμβάνουμε περισσότερες δράσεις έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η λειτουργία της εταιρίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο και ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στη κοινωνία και στα ενδιαφερόμενα μέρη για την βελτίωση του επιπέδου ζωής και για την ευημερία όλων. Οι δράσεις αυτές άλλωστε είναι εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας μας που είναι αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας.

 

 

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο