Μελέτη και κατασκευή μητρών

Μελέτη και κατασκευή μητρών

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στην κατασκευή μητρών και εξειδικεύεται στην κατασκευή μητρών για μηχανές έκχυσης πλαστικών. Εκτός από την παραγωγή μητρών για καταναλωτικά είδη σχεδιάζει και παράγει μήτρες για τεχνικά προϊόντα με εξειδικευμένες χρήσεις. Είτε έχοντας υλοποιήσει οι ίδιοι το πρώτο βήμα της σχεδίασης του προϊόντος, είτε βάση ήδη υπαρχόντων σχεδίων αυτού μπορούμε να σχεδιάσουμε μετά από προσεκτική μελέτη την απαραίτητη μήτρα για την παραγωγή του προϊόντος. Το επόμενο βήμα, δηλαδή η κατασκευή της  μήτρας επιτυγχάνετε χάρη στις πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες που επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε, στα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τον εξοπλισμό μας και τους ειδικευμένους και κατηρτισμένους στο αντικείμενό τους εργαζόμενους της εταιρίας.  

Οι δε παραχθείσες μήτρες λαμβάνουν εγγύηση καλής λειτουργίας βάση των απαιτήσεων του πελάτη ενώ έχουμε τη  δυνατότητα κατασκευής μητρών με εγγύηση απεριόριστων κύκλων παραγωγής.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο