Υγεία και Ασφάλεια

Υγεία και Ασφάλεια

Μία από τις βασικές αξίες της ΒΙΟΜΕΣ είναι ο Σεβασμός. Η εταιρία μας λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης με σεβασμό  στο περιβάλλον, στην κοινωνία μα πάνω από όλα στον άνθρωπο. Θεωρούμε λοιπόν την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων ύψιστης σημασίας και για το λόγο αυτό έχουμε διαμορφώσει Πολιτική Υγείας και Ασφάλειας, η οποία αναφέρετε λεπτομερώς στους πυλώνες στήριξης της πολιτικής αυτής.

Στόχος μας είναι το προσωπικό της εταιρίας να είναι ενήμερο, να λειτουργεί με υπευθυνότητα έτσι ώστε να διαφυλάσσει, τόσο την προσωπική του ασφάλεια όσο και την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας και να λειτουργούμε σε  ένα εργασιακό περιβάλλον ασφαλές και υγιές με μηδενικά ανθρώπινα ατυχήματα και υλικές ζημιές.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο