Ενδεικτικά έργα

Ενδεικτικά έργα

Η εταιρία μας πέρα από την παραγωγή καταναλωτικών ειδών, σχεδιάζει και παράγει τεχνικά προϊόντα για εξειδικευμένες χρήσεις. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι παρακάτω περιπτώσεις:
Σε συνεργασία με εταιρία που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 50 χρόνια με επιτυχία στον κλάδο παραγωγής καταψυγμένων προϊόντων ζύμης, σχεδίασε και υλοποίησε σκεύη ειδικών απαιτήσεων, οι οποίες αφορούν κυρίως τον εντοπισμό τους τόσο από ανιχνευτές μετάλλων όσο και από x-rays.
Για την παραγωγή τους χρησιμοποιήθηκαν ειδικά πρόσθετα που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες του είδους με σκοπό το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στην αρχική απαίτηση αναφορικά με την ανίχνευση πλαστικού στα τρόφιμα. Πλέον αυτού, το τελικό προϊόν έπρεπε να συμβαδίζει με τις οδηγίες περί ασφάλειας των υλικών – αντικειμένων που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.
Έτσι μετά από το σχεδιασμό του προϊόντος, της μήτρας και της ολοκλήρωσης της έρευνας για την εξεύρεση των κατάλληλων πρώτων υλών έγινε πλήθος δοκιμών ώστε το τελικό προϊόν να πληροί τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά ταυτόχρονα να συμβαδίζει με την πολιτική ποιότητας της εταιρίας μας και την ασφάλεια του καταναλωτή.
Image
Image


Συνεργαστήκαμε με ελληνική βιομηχανία που σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την ηλεκτρική προστασία τηλεπικοινωνιακών, ενεργειακών δικτύων και άλλων υποδομών και εξάγει τα εξειδικευμένα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Σε συνεργασία σχεδιάσαμε το απαραίτητο εξάρτημα, το οποίο χρησιμοποιείται ως κάλυμμα για συσκευή προστασίας, κατασκευάσαμε τη μήτρα για την παραγωγή του και πραγματοποιήσαμε την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Έκτοτε, το εν λόγω εξάρτημα παράγεται αποκλειστικά στην εταιρία μας με συγκεκριμένες πρώτες ύλες και ελεγχόμενες συνθήκες ώστε να διασφαλίζονται οι αυστηρότατες προδιαγραφές του πελάτη.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο