Ποιότητα

Ποιότητα

Η ποιότητα αποτελεί κεντρική αξία και επιδίωξη μας. Αφορά στα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά καθώς και στα χαρακτηριστικά όλων των σχετικών υπηρεσιών (πληροφόρηση, εξυπηρέτηση, συνέπεια). Ρυθμίζεται μέσω των τεχνικών προδιαγραφών, των κανονισμών και της πιστοποίηση των προϊόντων ή και των διαδικασιών. Ο έλεγχος και η βελτίωση της ποιότητας είναι καθημερινή επιδίωξη και ουσιαστικό μέρος της παραγωγικής μας διαδικασίας.

Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικές πρώτες ύλες, ελέγχουμε τους προμηθευτές μας ώστε να τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές μας και ελέγχουμε τα εισερχόμενα υλικά. Στη διαδικασία παραγωγής πραγματοποιούνται προκαθορισμένα στάδια ελέγχου και για τους ελέγχους ποιότητας που δεν διεξάγονται εντός της εταιρίας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια.

Εφαρμόζουμε Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας βάση του διεθνούς προτύπου Ποιότητας ISO 9001:2015 και συμμορφωνόμαστε επίσης με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015.

ISO Certificates / Quality Assurance

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο