Εκθέσεις

Διαγωνισμός Kiklos-bins

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ- ΔΩΡΑ- ΤΙΤΛΟΣ
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΒΙΟΜΕΣ ΑΒΕ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «VIOMES» (εφεξής «διοργανώτρια εταιρεία»), με έδρα τη ΠΑΙΑΝΙΑ Αττικής, διοργανώνει προωθητική ενέργεια («διαγωνισμό») στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Οι διαγωνιζόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του διαγωνισμού από το Facebook, newsletter και social media. Στην κλήρωση, θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν κάνει Like στο σχετικό με το διαγωνισμό post https://www.facebook.com/ANARTISISVIOMES/photos/a.311736958881084/5125587044162694/ στο προφίλ της ΒΙΟΜΕΣ https://www.facebook.com/ANARTISISVIOMES/, και έχουν αφήσει ένα σχόλιο και έχουν αποδεχθεί τους παρόντες όρους.
 
Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δέκα (10) νικητές και 3 αναπληρωματικοί όπου θα κερδίσούν από έναν κάδο CUBO https://viomes.gr/products/eidi-spitioy/kadoi-aporrimaton-kadoi-anakyklosis/product/cubo-recycling-full-color συνολικής αξίας €600.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση συμμετοχής από το γονέα ή κηδεμόνα και στην περίπτωση που κληρωθεί ως νικητής η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από το γονέα ή κηδεμόνα που έδωσε συγκατάθεση για τη συμμετοχή.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Από το διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι της εταιρείας «ΒΙΟΜΕΣ Α.Ε.Β.Ε.», τα στελέχη και οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι των θυγατρικών αυτής εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω φυσικών προσώπων εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τον δεύτερο (β) βαθμό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ- ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην κλήρωση, θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν κάνει Like στο σχετικό με το διαγωνισμό post στο προφίλ της ΒΙΟΜΕΣ https://www.facebook.com/ANARTISISVIOMES/, έχουν αφήσει ένα σχόλιο και έχουν αποδεχθεί τους παρόντες όρους, διαθέσιμους στο: https://viomes.gr/ta-nea-mas/ektheseis/diagonismos-kiklos-bins.
Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν με κλήρωση δέκα (10) νικητές.

H διεξαγωγή του διαγωνισμού ξεκινάει στις 25/05/2022 και λήγει στις 10/06/2022 στις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία ο διαγωνισμός παύει να διενεργείται και να είναι σε ισχύ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό αυτόματο σύστημα στις 15/06/2022. Κατά τη διαδικασία κλήρωσης θα αναδειχθούν δέκα (10) νικητές και 3 αναπληρωματικοί.

Αναλυτικοί Όροι

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Η επιλογή σας μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σε αυτό το σύνδεσμο